Hrimfaxi arrangerer Turhestcup på Holt Landbrukskole

I slutten av april arrangerte vi første del, av vår første turhestcup noen sinne.
Med 45 påmeldte og fortsatt fler på venteliste var det et meget velykket 1. stevne.

Godt vårvær og fantastisk publikum gjorde selve opplevelsen for de påmeldte enda bedre.

Stevne nr. 2 ble gjennomført 14. mai også denne gangen med 45 påmeldte og noen på venteliste.
Litt action ble det også da en av deltgerene var uheldig og falt av hesten under sprang konkuransen. Det gikk heldigvis bra, men ambulansen ble tillkalt og rytteren kjørt til sykehus for kontroll. Rytteren var tilbake i salen etter kort tid, og deltok også på siste stevne som ble gjennomført i september.

Med 42 påmeldte på 3. og siste stevne i turhest cupen, avsluttet vi med sprakende lyn og tordenskrall, sol, pøsende regn og oppholdsvær. Alt og alle ble søkke bløtt. Dommerene kunne ikke lenger bla i de våte papirene og helt umulig å skrive komentarer. Desverre var det ikke forsvarlig å fullføre barneklassen, da uværet var ubehagelig nærme. Men alt i alt ble det et godt gjennomført stevne av både arrangører og deltagere. Vi fikk kåret kombinertvinnere i alle klassene med fantastiske flotte premier sponset av HOOKS. Alle barna fikk hver sin pose med litt forskjellig varer fra HOOKS med blant annet hestegodt, vannflaske og showshine.

Vi gleder oss allerede til neste år.